Brezplačna dostava za naročila nad 100€

Dobrodošli v blogu, kjer bomo predstavili 7 čudovitih idej za poletni Baby shower, skupaj z izvrstnimi darili iz kolekcije Petit Bateau otroških oblačil. Baby shower je praznovanje, namenjeno pričakovanju novega družinskega člana in je odlična priložnost za ustvarjanje nepozabnih spominov. V nadaljevanju bomo predstavili tematske ideje za baby shower ter primerno darilo Petit Bateau zanjo.

  • Piknik v naravi

Organizirajte sproščen piknik v parku ali na plaži. Uživajte v slastni hrani, družabnih igrah in prijetnem druženju s prijatelji in družino. Za darilo priporočamo mehke in udobne bodije ter komplete iz organskega bombaža, ki bodo novorojenčku zagotovili udobje v vročih poletnih dneh.

  • Poletna filmska noč

Ustvarite domači kino na prostem z udobnimi blazinami, projektorjem in izborom najljubših filmov. Darilo, ki se odlično poda k tej temi je bombažna pižama in mehka odejica za otroka. Tako bo novorojenček vedno pripravljen na udobno spanje.

  • Barvita vrtna zabava

Okrasite vrt s pisanimi dekoracijami, živahnimi cvetličnimi aranžmaji in ustvarjalnimi aktivnostmi za goste, kot je okraševanje majic ali ustvarjanje umetniških del s prsti. Za darilo priporočamo barvite bodije in oblekice, ki bodo pritegnile pozornost in dodale še več barvitega veselja na zabavi.

 

  • Morska avantura

Organizirajte baby shower v tematskem slogu ob morju. Okrasite prostor z morskimi motivi, uporabite svetle barve in pripravite sladice, ki spominjajo na morske sadeže. Kot darilo izberite bodije in kopalke z morskimi motivi, s katerimi bo novorojenček izgledal čudovito tudi na morju.

  1. Festivalsko vzdušje

Ustvarite festivalsko vzdušje z glasbo, stojnicami s hrano, živahnimi barvami in ustvarjalnimi aktivnostmi. Za to temo priporočamo modna in trendovska oblačila za dojenčke. Izberite pisane bodije in oblekice, ki bodo ustvarile pravi festivalski videz.

  1. Slastne sladkosti

Pripravite slastne sladice ter jim dodajte praznično noto s tematsko dekoracijo. Za darilo priporočamo mehke in sladke bodije ter pajace, ki bodo zagotovili udobje in sladko počutje.

  1. Baby spa dan

Razvajajte mamico-to-be z dnevom sprostitve in razvajanja. Organizirajte masaže, manikuro, pedikuro in druge lepotne tretmaje. Za darilo novorojenčku priporočamo mehke in nežne kopalke ter kopalni plašč, ki bodo poskrbeli za udobno kopanje in razvajanje v vodi.

Upamo, da vam je ta blog s tematskimi idejami za poletni baby shower prišel prav. Petit Bateau otroška oblačila so odlična izbira za darila, saj so znana po svoji kakovosti, udobju in brezčasnem dizajnu. Ne glede na temo, ki jo izberete za baby shower, bodo Petit Bateau izdelki zagotovili, da bo novorojenček oblečen udobno in modno.

Priprava na baby shower je lahko zabavna in ustvarjalna izkušnja. Izberite temo, ki najbolj odraža osebnost mamice-to-be in ustvarite nepozaben dogodek za vse goste. S Petit Bateau darili pa boste zagotovo razveselili tako mamico kot tudi prihajajočega malčka.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.