Brezplačna dostava za naročila nad 100€

Butik Olia

Butik Olia​

Otroška butična trgovina

Olia je otroška butična trgovina, ki se nahaja v Stari Ljubljani na Starem trgu 30 v Ljubljani. Od ustanovitve leta 2010 je postala priljubljena destinacija za starše, ki iščejo visoko kakovostna oblačila za svoje dojenčke in otroke. Posebej izstopa s ponudbo oblačil blagovne znamke Petit Bateau, ki slovi po svoji brezčasni klasiki in visoki kakovosti.

Poslovalnica Olia se ponaša z butično in osebno izkušnjo nakupovanja. Ob vstopu boste opazili, da je prostor urejen s skrbnostjo in pozornostjo do detajlov. Notranjost trgovine je prijetna in ustvarja prijetno izkušnjo za nakupovanje.
Ponudba oblačil v trgovini Olia je skrbno izbrana, pri čemer je poudarek na kakovosti in trajnosti. Oblačila Petit Bateau so znana po svoji mehkobi, udobju in trajnosti materialov. Blagovna znamka se osredotoča na klasične, a sodobne kose oblačil, ki so primerni za dojenčke in otroke vseh starosti. Od mehkih bodijev, pižam, majic, hlačk do jop, plaščkov in oblek-v Olii boste našli širok izbor oblačil, ki so praktična, a hkrati izžarevajo eleganco in slog.

Strokovno osebje v trgovini Olia je prijazno, vedno pripravljeno pomagati in svetovati pri izbiri oblačil. Z veseljem vam bodo predstavili različne kose oblačil ter vam pomagali najti pravo velikost in stil za vašega otroka. Njihovo poznavanje blagovne znamke Petit Bateau in skrbnost pri izbiri oblačil zagotavljata, da boste zapustili trgovino s popolnim zadovoljstvom in zaupanjem v svoj nakup.

Skupni poudarek na butičnosti, osebnosti, kakovosti in trajnosti oblačil v trgovini Olia ustvarja edinstveno izkušnjo nakupovanja za starše. Če iščete vrhunska oblačila za dojenčke in otroke ter želite izkušnjo nakupovanja, ki je izven množice, je Olia prava izbira za vas.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (1)

Delni znesek: 33,00 

Prikaži košaricoNa blagajno