Brezplačna dostava za naročila nad 100€

Dostava

Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v  2 delovnih dneh po prejemu plačila – med vikendi in prazniki ni dostave. 

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS. Cena poštnine z dostavno službo GLS znaša 5€, pri plačilu po povzetju pa dodatna 2€.
Pri nakupu nad 100€ je poštnina brezplačna (s plačilom po povzetju stroški 2€ ostajajo).
Strošek dostave se za posamezni izdelek vedno informativno izpiše in je napisan tudi v spletni košarici pred in ob oddaji naročila. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk, če s tem omogoči učinkovitejšo dostavo naročila.

Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com).

Prevzem na paketomatu:

Za občasne pošiljatelje so GLS Paketne trgovine in Paketomati odlična rešitev za zanesljivo paketno distribucijo. Služijo kot priročne prevzemne ali oddajne točke. GLS Paketne trgovine imajo zelo dolge delavnike, GLS Paketomati pa so na voljo 24 ur na dan.

Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.

Poškodbe pri dostavi

Kupec naj pri prevzemu pošiljke pregleda njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke nam pošljite email na info@olia.si, kjer se dogovorimo za zamenjavo izdelka.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.