Košarica

Do brezplačne dostave vam manjka še 100,00 

Košarica

Varna plačila

PLAČILO PO PREDRAČUNU

V kolikor želite naročeno blago plačati po predračunu vas prosimo, da to označite ob izpolnjevanju naročila. Po oddaji naročila  vam pošljemo predračun na vaš elektronski naslov. Znesek po predračunu nato nakažete na transakcijski račun ponudnika, ki je zapisan na predračunu. Po prejemu plačila na naš tekoči račun naročilo v najkrajšem možnem času pripravimo za dostavo oz. osebni prevzem.

PLAČILO Z GOTOVINO OB OSEBNEM PREVZEMU NA NASLOVU PONUDNIKA

V kolikor želite naročeno blago osebno prevzeti vas prosimo, da to označite ob izpolnjevanju naročila. Naročeno blago je možno prevzeti v prodajalni Olia, Stari trg 30, 1000 Ljubljana. V primeru osebnega prevzema stroška dostave ni.

PLAČILO S PLAČILNO KARTICO

poteka preko plačilnega sistema Stripe.

Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Stripe zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, America Express, Discover, Diners, JCB in Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča).

PLAČILO S PAYPAL RAČUNOM

V kolikor želite naročeno blago plačati s Paypal računom vas prosimo, da to označite ob izpolnjevanju naročila. Za uspešen zaključek in oddajo naročila v formular vnesite podatke vašega Paypal računa. Znesek bo prek sistema nakazan na naš Paypal račun. Po zaključku naročilo v najkrajšem možnem času pripravimo za dostavo oz. osebni prevzem.