Brezplačna dostava za naročila nad 100€

Varna plačila

PLAČILO PO POVZETJU

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. Ob dostavi v Paketomat lahko plačate samo s kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43% od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

PLAČILO S PLAČILNO KARTICO

poteka preko plačilnega sistema Stripe.

Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Stripe zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, America Express, Discover, Diners, JCB in Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča).

PLAČILO S PAYPAL RAČUNOM

V kolikor želite naročeno blago plačati s Paypal računom vas prosimo, da to označite ob izpolnjevanju naročila. Za uspešen zaključek in oddajo naročila v formular vnesite podatke vašega Paypal računa. Znesek bo prek sistema nakazan na naš Paypal račun. Po zaključku naročilo v najkrajšem možnem času pripravimo za dostavo oz. osebni prevzem.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.