Brezplačna dostava za naročila nad 100€

Petit Bateau

Številka 1 po svetu po vrhunski kakovosti

Petit Bateau je izjemna otroška znamka oblačil, znana po svoji vrhunski kakovosti, dolgi tradiciji in trajnosti. Ta francoska znamka se je uveljavila kot sinonim za vrhunska oblačila za dojenčke in otroke.

Bodiji Petit Bateau so številka 1 po svetu po vrhunski kakovosti, kar kaže na izjemno zaupanje, ki ga starši izkazujejo tej blagovni znamki.

Ena od največjih prednosti blagovne znamke Petit Bateau je njihova izjemna kakovost. Bodiji, pižame, spodnje perilo in druga oblačila Petit Bateau so znani po svoji brezhibni izdelavi in trpežnosti.

Petit Bateau je prav tako znan po svojih ikoničnih dežnih plaščih in črtastih majicah. Te ikonične kose oblačil pogosto povezujemo s to blagovno znamko. Inovacija je ključna za Petit Bateau, saj so že leta 1950 izumili prvi bodi s posebno odprtino za glavo, kar olajša oblačenje dojenčkov. Leta 1980 so izumili tudi bodije na preklop, ki so še posebej primerni za novorojenčke.

Kakovost materialov in barvil je ena od glavnih skrbi blagovne znamke. Vsi njihovi izdelki imajo Oeko-Tex certifikat najvišjega standarda, kar zagotavlja, da so oblačila prijazna do občutljive otroške kože in varujejo zdravje. To pomeni, da se uporabljajo varna barvila in materiali, ki so preizkušeni in skrbno izbrani. 

Petit Bateau s svojo zavezanostjo kakovosti, tradiciji in trajnosti ponuja staršem izbiro oblačil, ki so ne samo čudovita in udobna, ampak tudi trajna ter skrbijo za dobro počutje otroka. Znamka se lahko pohvali s svojo dolgoletno dediščino in ugledom, kar je še ena potrditev njihovega izjemnega stila in kakovosti.

7_Logo_Oeko-Tex_Standard-100

Pridruži se nam!

Bodi na tekočem o novostih in akcijah.

Ob prijavi na Olia novice ti poklanjamo 10% popust.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.