Brezplačna dostava za naročila nad 100€

Zasebnost

OBRAVNAVA VAŠIH PODATKOV?

Vaše podatke prejmemo z naročili preko naše spletne trgovine, kot del postopka naročila. Ali preko sporočil z uporabo spletnih obrazcev na našem spletnem mestu. Zbiramo osebne podatke, kot so vaše ime, naslov, e-poštni naslov, naziv podjetja, davčna številka, telefonska številka.

Ko brskate po naši trgovini, samodejno prejmemo tudi naslov internetnega protokola (IP) vašega računalnika, ta nam posredujejo informacije, ki nam pomagajo pri spoznavanju vašega brskalnika in operacijskega sistema.

Zbiramo tudi podatke za trženje po e-pošti, izključno z vašo privolitvijo v skladu z GDPR. Z vašim dovoljenjem vam lahko pošiljamo e-pošto o ponudbi naše spletne trgovine, novi ponudbi in drugih posodobitvah.

SOGLASJE

Kako dobite moje soglasje?

Soglasje oddate s tem, ko nam posredujete osebne podatke za izvedbo transakcije, potrdite vašo kreditno kartico, oddate naročilo, izberete dostavo ali zahtevate vračilo. Z izbiro potrditve soglasja soglašate z zbiranjem in uporabo vaših podatkov izključno za naveden namen.

V kolikor bomo zaprosili za vaše podatke iz sekundarnega razloga, kot je za namen trženja, vas bomo o tem zaprosili posebej in vam hkrati vedno dali priložnost, da ne.

Kako umaknem svoje soglasje?

Če se po prijavi odločite, da želite soglasje umakniti, lahko to vedno storite tako, da nas kontaktirate na info@olia.si ali na naslov:

Olia d.o.o.
Stari trg 30
1000 Ljubljana

RAZKRITJE PODATKOV

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo, če nas to zahteva zakon ali če kršite naše pogoje storitve.

SITEGROUND

Naša spletna trgovina gostuje na strežnikih podjetja SiteGround Spain SL. Nudijo nam spletno platformo, ki nam omogoča prodajo svojih storitev in izdelkov.

Vaši podatki se shranjujejo v Siteground podatkovnih bazah aplikacije WordPress / Woocommerce. Vaše podatki se hranijo na varen strežnik za požarnim zidom.

Plačilo:

Če za dokončanje nakupa izberete način plačila z vmesniki za neposredna plačila s kreditno kartico, SiteGround shrani podatke vaše kreditne kartice. Podatki so šifrirani s standardom varnosti podatkov za plačilne kartice (PCI-DSS). Podatki o vaših nakupnih transakcijah so shranjeni samo toliko časa, kolikor je potrebno za dokončanje vaše nakupne transakcije. Ko je ta končana, se podatki o transakciji nakupa izbrišejo.

Vsi vmesniki za neposredna plačila se držijo standardov, ki jih je določil PCI-DSS, kot jih upravlja Varnostni svet PCI, kar je skupno prizadevanje blagovnih znamk, kot so Visa, Mastercard, American Express in Discover.

Varnostno tehnične zahteve PCI-DSS pomagajo zagotoviti varno ravnanje s podatki o kreditni kartici s strani naše trgovine in njenih ponudnikov storitev (https://www.siteground.com/kb/what_is_pci_compliance/).

Za več vpogleda boste morda želeli prebrati tudi pogoje storitve spletnega mesta (https://www.siteground.com/viewtos/siteground_terms_of_service) ali izjavo o zasebnosti (https://www.siteground.com/viewtos/privacy_policy).

STORITVE TRETJIH OSEB

Tretje osebe in ponudniki, ki jih uporablja naše spletno mesto, v splošnem smislu zbirajo, uporabljajo in razkrivajo vaše podatke samo v obsegu, ki je potreben, da jim omogočimo izvajanje storitev, ki nam jih zagotavljajo.

Nekatere tretje osebe in ponudniki storitev, kot so plačilni vmesniki in drugi obdelovalci plačilnih transakcij, imajo svoje pravilnike o zasebnosti v zvezi s podatki, ki jim jih moramo posredovati za transakcije v zvezi z vašim nakupom.

Za te ponudnike priporočamo, da preberete njihove pravilnike o zasebnosti, da boste lahko razumeli, kako bodo ti ponudniki ravnali z vašimi osebnimi podatki.

Zlasti ne pozabite, da se lahko nekateri ponudniki nahajajo v ali imajo ustanove, ki so v drugačni pristojnosti, kot je naša ali vaša. Če se torej odločite za transakcijo, ki vključuje storitve tretjega ponudnika storitev, potem lahko za vaše podatke velja zakonodaja in pristojnosti, v kateri se nahaja ta ponudnik storitev ali njegove storitve.

Primer: če se nahajate v Sloveniji in je vaša transakcija obdelana s plačilnim vmesnikom, ki se nahaja v Združenih državah Amerike, potem se lahko vaši osebni podatki, ki se uporabljajo pri dokončanju transakcije, razkrijejo v skladu z zakonodajo ZDA.

Ko zapustite spletno mesto naše trgovine ali se preusmerite na spletno mesto ali aplikacijo tretje osebe, ta pravilnik o politiki zasebnosti več ne velja prav tako ne veljajo pogoji storitve našega spletnega mesta.

Povezave:

Ko kliknete na povezave v naši spletni trgovini, vas bodo morda usmerile izven našega spletnega mesta. Ne odgovarjamo za politike zasebnosti drugih spletnih mest in vas usmerjamo, da preberete njihove izjave o zasebnosti.

Google analitika:

Naša spletna trgovina uporablja Google Analytics, ki nam pomaga spoznati, kdo obišče naše spletno mesto in katere strani so obiskane.

VARNOST

Za varovanje vaših osebnih podatkov sprejemamo razumne varnostne ukrepe in sledimo najboljšim praksam industrije, ki omogočajo, da podatki niso neprimerno izgubljeni, zlorabljeni, dostopni, razkriti, spremenjeni ali uničeni.

Če nam posredujete podatke o svoji kreditni kartici, se podatki šifrirajo s pomočjo tehnologije (SSL) in shranijo s šifriranjem AES-256. Kljub temu, da noben način prenosa po internetu ali elektronskem shranjevanju ni stoodstotno varen, sledimo vsem zahtevam PCI-DSS in izvajamo dodatne splošno sprejete industrijske standarde.

PIŠKOTKI

Tukaj je seznam piškotkov, ki jih uporabljamo. Tukaj lahko izberete, ali želite piškotke izključiti ali ne.

STAROSTNO SOGLASJE

Z uporabo tega spletnega mesta izjavljate, da ste v svoji državi ali provinci stalnega prebivališča vsaj polnoletni ali da ste polnoletni v svoji državi ali provinci stalnega prebivališča, ki ste nam ga posredovali. Vaše soglasje, da dovolite uporabo našega spletnega mesta kateremu koli od vaših mladoletnih vzdrževanih oseb.

SPREMEMBE TE POLITIKE ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo to politiko zasebnosti, zato jo pogosto pregledujte. Spremembe in pojasnila začnejo veljati takoj po objavi na spletni strani. Če bomo s tem pravilnikom spremenili vsebinske spremembe, vas bomo tukaj obvestili, da je bil posodobljen, tako da se zavedate, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in pod kakšnimi okoliščinami, če obstajajo, uporabljamo in / ali to razkrivamo.

Če je naša trgovina pridobljena ali združena z drugim podjetjem, se lahko vaši podatki prenesejo novim lastnikom, da bomo lahko še naprej izvajali prodajni program za vas.

VPRAŠANJA IN KONTAKTNE INFORMACIJE

Če želite: dostopati, popraviti, spremeniti ali izbrisati vse osebne podatke, ki jih imamo o vas, vložiti pritožbo ali želite več informacij, nas kontaktirajte na info@olia.si ali po pošti na naslov:

Olia d.o.o., Stari trg 30, 1000 Ljubljana

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.