Brezplačna dostava za naročila nad 100€

V trgovini Olia ponosno predstavljamo izjemno izbiro pižam blagovne znamke Petit Bateau za najmlajše. Petit Bateau je sinonim za vrhunsko kakovost in trajnost, kar se odraža tudi v njihovih čudovitih pižamah.

Znamka Petit Bateau je znana po svoji predanosti kakovosti, in to se jasno odraža v njihovih pižamah. Vsak kos je izdelan z največjo natančnostjo in uporablja se le najboljše materiale, ki zagotavljajo udobje in vzdržljivost. Vsi izdelki imajo Oeko-Tex certifikat najvišjega standarda, kar pomeni, da so izdelki prijazni do kože in varujejo naše zdravje.

Trajnost je še ena ključna vrednota, ki jo odlikujejo pižame blagovne znamke Petit Bateau. Zavedajo se pomena odgovornega ravnanja do okoljain pri izdelavi svojih izdelkov uporabljajo trajnostne prakse. Materiali, ki se uporabljajo v pižamah, so skrbno izbrani in skladni z najvišjimi standardi trajnosti.

Pridite v trgovino Olia in odkrijte vrhunsko kakovost in trajnost pižam blagovne znamke  Petit Bateau. Prepustite svojim otrokom prijetne noči spanja v mehkih in udobnih ižamah, ki jih ponuja Petit Bateau.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.